Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Bine ai venit la Start English!

Ne bucurăm că eşti pe pagina noastră!

Suntem aici pentru a te ajuta să vorbeşti în limba engleză fără inhibiţii sau temeri că ai putea greşi. Nu va fi uşor, dar "magicul se întâmplă în afara zonei noastre de confort". Trebuie să părăseşti zona ta de confort unde cuvintele se aşează cuminţi în propoziţii în limba română şi să te lupţi cu prepoziţiile, expresiile, auxiliarele şi structura limbii engleze. Eu asta fac de 20 ani, te ajut să treci pe tărâmul celălalt, unde timpurile sunt simple şi continue, dar şi cronologice, iar verbele cu particulă sunt cam multe. Ca să te trecem dincolo, nu te costă "an arm and a leg", dar îţi cerem ceva preţios, timpul tău, 3 sau 4 ore pe saptămână timp de 2 luni sau maxim 6 luni, dacă eşti începător.

Do you know what's nice? Speaking English without mistakes!

Te ajutăm să te exprimi corect şi adecvat în limba engleză în orice context şi orice limbaj de specialitate. Cum facem aceasta? Prin programele noastre personalizate pentru cursul de comunicare în englezăcursul de limba engleză pentru afaceri, cursul de engleză economică, cursul de engleză juridică, cursul de engleză pentru marketing şi vânzări, şi pentru cursurile de pregătire pentru testul IELTS, cursurile de pregătire pentru examenul FCE, cursurile de pregătire pentru examenul CAE, cursurile de pregătire pentru Certificatul de Engleză de Afaceri (BEC), cursurile de pregătire pentru Certificatul Internațional de Engleză Financiară (ICFE) și pentru cursurile de pregătire pentru Certificatul Internațional de Engleză Juridică (ILEC). 

Programele noastre sunt flexibile și “comunicative”. Testează-ne la o prezentare gratuită!

De ce noi?

Deoarece cu noi vei vorbi în engleză fără inhibiții sau temeri că ai putea greși. Te ajutăm să vorbești în limba engleză despre aproape orice, despre tine și despre pasiunile tale, să vorbești la telefon, să te prezinți cu succes la un interviu pentru un post într-o multinațională, să scrii un e-mail corect și adecvat, să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să faci un plan de marketing, să discuți despre mediul de marketing, să elaborezi un plan de afaceri, o analiză SWOT, un contract și un brief în limba engleză, să înțelegi clauzele unui contract în engleză, să elaborezi un bilanț și un cont de profit și pierdere în limba engleză și nu în ultimul rând, să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate.

Oferim și servicii de traduceri autorizate de specialitate și servicii de consultanță în limba engleză pentru companii și persoane fizice.

Misiune

Misiunea noastră este să te ajutăm să transformi o experienţă de învăţare într-o experienţă de comunicare în limba engleză.

Program cursuri

Marți-Joi, Miercuri-Vineri, cursuri de 90 de minute între 8 și 21. Luni și sâmbătă curs engleză cu durata de 3 ore. Un modul durează 24 de ore (8 săptămâni). Următoarele cursuri de engleză de specialitate și cursurile de pregătire pentru obținerea certificatelor Cambridge FCE, Cambridge CAE, certificatul BEC (certificatul pentru engleză de afaceri), certificatul ICFE (certificatul de engleză economică), certificatul ILEC (certificatul de engleză juridică), în sălile noastre, încep pe 19 ian.2015. Înscrieri la 0722.841.053.

Personalizează-țí engleza!

Vrei să vorbești în engleză cu noi, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau telefonează la 0722.841.053 şi îţi oferim cel mai potrivit curs pentru tine la cel mai bun preţ!

Te așteptăm! ​