Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Bine ai venit la Start English!

Ne bucurăm că eşti pe pagina noastră!

Suntem aici pentru a te ajuta să vorbeşti în limba engleză fără inhibiţii sau temeri că ai putea greşi. Nu va fi uşor, dar "magicul se întâmplă în afara zonei noastre de confort". Trebuie să părăseşti zona ta de confort unde cuvintele se aşează cuminţi în propoziţii în limba română şi să te lupţi cu prepoziţiile, expresiile, auxiliarele şi structura limbii engleze. Eu asta fac de 19 ani, te ajut să treci pe tărâmul celălalt, unde timpurile sunt simple şi continue, dar şi cronologice, iar verbele cu particulă sunt cam multe.

Ca să te trecem dincolo, nu te costă "an arm and a leg", dar îţi cerem ceva preţios, timpul tău, 3 sau 4 ore pe saptămână timp de minim 2 luni sau maxim 6 luni, dacă eşti începător.

Misiune

Misiunea noastră este să te ajutăm să transformi o experienţă de învăţare într-o experienţă de comunicare în limba engleză.

Ce te putem învăța?

Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, despre tine și despre pasiunile tale, să vorbești la telefon, să te prezinți cu succes la un interviu pentru un post într-o multinațională, să scrii un e-mail corect și adecvat, să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să faci un plan de marketing, să discuți despre mediul de marketing, să elaborezi un plan de afaceri, o analiză SWOT, un contract și un brief în limba engleză, să înțelegi clauzele unui contract în engleză, să elaborezi un bilanț și un cont de profit și pierdere în engleză și nu în ultimul rând, să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate.

Ce putem face cel mai bine?

Te ajutăm să te exprimi corect şi adecvat în limba engleză în orice context şi orice limbaj de specialitatelimba engleză pentru afaceriengleza financiar-bancară, engleza juridică, engleza pentru marketing şi vânzări, şi te pregătim în cel mai scurt timp (între 2 şi 4 luni), pentru susţinerea atestatelor internaţionale IELTS, Cambridge FCE, Cambridge CAE, BEC (Certificatul de Engleză de Afaceri), ICFE (Certificatul Internațional de Engleză Financiară) și ILEC (Certificatul Internațional de Engleză Juridică).

Personalizează-țí engleza!

Vrei să vorbești în engleză cu noi, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau telefonează la 0722.841.053 şi îţi oferim cel mai potrivit curs pentru tine la cel mai bun preţ!

Te așteptăm! ​