Contact rapid

Oferte si noutati

Stati la curent cu noile oferte!
Acordam lunar reduceri de pret sau diverse servicii gratuite astfel incat invatarea limbii engleze sa fie cat mai accesibila...
AFLA MAI MULT

Bine ai venit la Start English!

În 18 ani de predare, am învățat toate secretele comunicării cu oamenii. Am reușit să le simt problemele de transmitere și de recepționare a unui mesaj în limba engleză, cât și dificultățile generate de diferențele evidente dintre limba engleză și limba română. În timp, am realizat că îmi pot servi clienții mult mai eficient dar și mai creativ, din postura de antreprenor.

Misiunea noastră este să te ajutăm să transformi o experienţă de învăţare într-o experienţă de comunicare în limba engleză.

YOU DON'T JUST LEARN IT. YOU SPEAK IT!

Ce te putem învăța?

Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, despre tine și despre pasiunile tale, să vorbești la telefon, să te prezinți cu succes la un interviu pentru un post într-o multinațională, să scrii un e-mail corect și adecvat, să răspunzi la orice scrisoare de afaceri, să faci un plan de marketing, un plan de afaceri, o analiză SWOT, să înțelegi clauzele unui contract în engleză, să elaborezi un bilanț și un cont de profit și pierdere în engleză, să elaborezi un contract sau un brief în limba engleză și nu în ultimul rând, să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate.

Ce putem să facem cel mai bine?

Să te ajutăm să vorbești în limba engleză fără inhibiții sau temeri că ai putea greși. Să folosești vocabularul nou de la curs în conversație, să nu uiți verbul auxiliar când vrei să formulezi o întrebare, să folosești corect Present Perfect Tense sau orice timp verbal, să scrii și să înțelegi orice document în limba engleză.

Te ajutăm să te exprimi corect şi adecvat în limba engleză în orice context şi orice limbaj de specialitate: limba engleză pentru afaceri, engleza financiar-bancară, engleza juridică, engleza pentru marketing şi vânzări, şi te pregătim în cel mai scurt timp (între 2 şi 4 luni), pentru susţinerea atestatelor internaţionale IELTS, Cambridge FCE, Cambridge CAE, BEC (Certificatul de Engleză de Afaceri), ICFE (Certificatul Internațional de Engleză Financiară) și ILEC (Certificatul Internațional de Engleză Juridică).

Vrei să vorbești în engleză cu noi, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? 

Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau telefonează la 0722.841.053 !

Te așteptăm! ​