Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Bine ai venit!

M-am aflat mereu la răscruci de cuvinte. La început am rătăcit printre cuvintele scrise de alții la Facultatea de Litere, Universitatea din București. Mai târziu mi-am dat seama că nu număr destule și am completat colecția de cuvinte în română și în engleză la Universitatea Financiar-Bancară, Facultatea de Management Financiar.

Apoi am început să-mi fac singură cuvintele pe care le-am îmbinat în programe de limba engleză de specialitate pentru cursurile de limba engleză pentru afaceri, cursurile de engleză juridică, cursurile de engleză economică și financiară și pentru cursurile de engleză pentru marketing și publicitate.

Îmi plac jocurile de idei proaspete pe care le public pe blogdecompanie.wordpress.com. Jocurile serioase cu cuvinte cheie le pun pe www.engleza-de-afaceri.ro, pagina noastră principală, care în multe căutări este pe prima pagină Google. Nu sunt chiar atât de serioase, deoarece cred în poveștile lui Hans Christian Andersen la fel de mult ca în Peter Drucker.

Nu uit niciodată să zâmbesc la prezentările mele despre serviciile pe care le oferim. Din degete nu știu să zâmbesc pentru că sunt tot timpul ocupate cu scrisul (prezentări, programe pentru cursurile de limba engleză și limba română, newslettere, articole despre limba engleză, content writing, copywriting..) sau cu frânele bicicletei mele. Îmi caut cuvintele în toate zările și când zâmbește soarele, le mai găsesc pe lac, în parc.

Îmi împodobesc viața cu cuvinte pe care le ofer cu drag tuturor celor care mi le cer. Pentru un curs de limba engleză de specialitate, pentru un curs de pregătire pentru promovarea unui atestat internațional sau pentru un text care îți va simplifica timpul și ideile și te va defini mai bine.

Cu drag, Iulia Halatz.

Misiune

Să te ajutăm să transformi o experienţă de învăţare într-o experienţă de comunicare în limba engleză.

START ENGLISHing!

Program cursuri

  • Marți-Joi, Miercuri-Vineri, cursuri de 90 de minute între 8 și 21. Luni și Sâmbătă curs engleză cu durata de 3 ore.
  • Cursurile de engleză pentru limbaje specializate și cursurile de pregătire pentru obținerea certificatelor internaționale în str. Academiei nr.7 se desfăsoară în grupe de 6 persoane. Toate detaliile sunt disponibile pentru tine pe pagina PROGRAM CURSURI.
  • 11-22 mai 2015 perioadă de pretestări gratuite pentru certificatul Cambridge BEC.
  • 15-26 iunie 2015 perioadă de pretestări gratuite pentru certificatul IELTS.. 
  • 1-12 iunie 2015 perioadă de pretestări gratuite pentru certificatul ILEC și pentru certificatul ICFE.

Înscrieri la 0722.841.053.

Personalizează-țí engleza!

Vrei să vorbești în engleză cu noi, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau telefonează la 0722.841.053 şi îţi oferim cel mai potrivit curs pentru tine la cel mai bun preţ!