Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Pagina oferte și noutăți

UN CURS DE ENGLEZĂ GRATUIT ÎN FIECARE LUNĂ!

OFERTA LUNII MARTIE!

CURSUL DE ENGLEZĂ GRATUIT AL LUNII MARTIE ESTE CURSUL DE SCRIERI CREATIVE PENTRU AFACERI ÎN LIMBA ENGLEZĂ - CREATIVE BUSINESS WRITING!

 • La acest curs scriem toate tipurile de e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză.

OFERTA LUNII DECEMBRIE!

În luna decembrie primiți gratuit CURSUL INTENSIV DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - 6 ore de comunicare în limba engleză gratuit pentru orice curs accesat. Vă așteptăm cu drag!

OFERTA LUNII NOIEMBRIE!

Pentru orice curs accesat în luna noiembrie vă oferim CURSUL DE SCRIERI CREATIVE ÎN LIMBA ENGLEZĂ GRATUIT!

La acest curs vei învăța să scrii e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză. Detalii la 0722.841.053.

SCHIMBĂ-ȚI ENGLEZA ÎN 6 ORE!

WORKHOP GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - 26 NOIEMBRIE - BUCUREȘTI 

 • Cursul are loc în BUCUREȘTI - Piața Romană sau la sediul companie tale.
 • Vă oferim materiale și consultanță gratuite.

WORKSHOP CREATIVE BUSINESS WRITING - "Writing is the beginning of all wealth"- Tarif 150 lei.

 • Cafeaua și materialele sunt din partea noastră.
 • La acest workshop vei învăța să scrii e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză. Înscrieri și detalii la 0722.841.053.

Sâmbăta - WORKSHOP ENGLEZĂ JURIDICĂ - orele 10-16 - tarif 168 lei.

Sâmbăta - WORKSHOP PREGĂTIRE PENTRU IELTS - orele 10-16 - tarif 168 lei.

Sâmbăta - CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ - orele 10-16 - tarif 168 lei.

 • Te ajutăm cu materiale gratuite și umor...
 • Și o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr. 7-15 (Piața Romană).

Înscrieri la contact@cursinengleza.ro.

Oferta lunii februarie!

 În luna februarie îți scriem de mână și decorăm cu praf de stele o poveste de dragoste pentru persoana care face soarele să răsară pentru tine.

Aşteptăm mesajele tale la contact@cursinengleza.ro și contact@engleza-de-afaceri.ro.

One business - Two stories:

-Bespoke communicative business English courses
-Error free business letters, emails, presentations, web pages & articles and copywriting solutions.

Schimbă-ți engleza în 6 ore!

ATELIERE TEMATICE LIMBA ENGLEZĂ

 • Curs intensiv gramatica limbii engleze. Tarif 168 lei.
 • Workshop tematic engleză juridică.
 • Workshop tematic de pregătire pentru testul IELTS.
 • Workshop tematic creative writing (curs personalizat de limba engleză). Curs la cerere.
 • Workshop tematic profreading în engleză (curs personalizat). Curs la cerere.
 • Workshop tematic creative speaking (curs personalizat). Curs la cerere.
 • Workshop tematic engleza la interviu.

Te ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umorAceste workshopuri se organizează în grup de (minim) 6 persoane. 

Înscrieri pe formularul de contact sau la contact@cursinengleza.ro. Contact rapid: 0722.841.053.

Personalizează-ți engleza!

Vă prezentăm Magazinul de Engleză! Organizăm cursuri de comunicare în engleză, cursuri de engleză de specialitate și cursuri de pregătire pentru atestate internaționale, curs intensiv de gramatică & curs de comunicare în engleză, curs de proofreading în imba engleză la sediile companiilor, firmelor și instituțiilor din București. Cursurile de limba engleză pentru interviuri, cursurile specializate pentru limbaj de afaceri, limbaj economic, financiar și contabilitate, cursurile specializate de marketing și cursuri pentru certificate în limba engleză se organizează în grupe de 6 persoane (tarife standard), cursuri individuale sau cursuri în grupe de 2-5 persoane.

CURS INTENSIV DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE 

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze durează 6 ore și se organizează la cerere. Tarif 168 de lei. La acest curs de engleză analizăm în comunicare cele mai importante și dificile aspecte ale gramaticii limbii engleze.

 • Cursurile intensive de gramatică engleză se organizează în București, dar și în Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, dacă la sediul companiei dumneavoastră sunt 7 persoane interesate de 6 ore de comunicare în engleză. Contact rapid: 0722.841.053.
 • Te așteptăm cu drag la cursul de limba engleză care îți va simplifica gramatica și te va ajuta să vorbești fluent și mai ales, corect.

Curs limba engleză pentru interviuri

Jobul pe care-l vrei e perfect pentru tine!

 • Cursul de limba engleză pentru susținerea unui interviu durează 6 ore delimitate în două ședințe de 3 ore.
 • Cursul de pregătire pentru interviuri începe când se formează o grupă de 6 persoane în intervalul de timp preferat. Te așteptăm cu drag!

Servicii de consultanță în limba engleză pentru companii și persoane fizice

Vă ajutăm să pregătiți o prezentare, vă corectăm scrisorile de afaceri, vă sugerăm termenii adecvați și corecți de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, site-uri, sloganuri și texte din orice domeniu. Mai multe detalii la 0722.841.053.

Program cursuri

​Programul cursurilor la sediul companiei tale este stabilit de tine şi de colegii tăi. Mai multe informaţii pe pagina PROGRAM CURSURI.

Întrebarea de joi (3)

Întrebarea de joi la cursul de marketing în engleză: "What is ATL?". Întrebarea de joi la cursul de engleză financiară: "What is the trial balance?". Întrebarea de joi la curs pentru un interviu în limba engleză: “Why are you here?”.

Întrebarea de joi (2)

Pentru cursul de engleză juridică: "What is due diligence?". Pentru cursul de marketing în engleză "What is social marketing?". Pentru engleza la interviu: "In what way do you think your experience and skills will be an asset for our company?". Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro!

Întrebarea de joi (1)

Întrebarea de joi pentru cursul de engleză juridică: "What is the free-rider issue?". Întrebarea de joi pentru cursul de marketing în engleză: "What is AIDA?". Scrie-ne răspunsurile la contact@cursinengleza.ro!

Tips and Tricks about English

Greșeala lunii noiembrie

Ne-am confruntat această greșeală la cursul de pregătire pentru testul IELTS. Nu este neapărat o greșeală, este o inadvertență. Pentru prima parte a testului de Writing de la examenul pentru IELTS, va trebui să comentezi un grafic. Mare atenție! Nu este suficient doar să faci un rezumat al rezultatelor graficului, ci să compari aceste rezultate, pe baza cărora e bine să formulezi o concluzie în ultimul paragraf al acestui test. Succes!

A doua greșeală a lunii septembrie

Contractele în limba engleză reprezintă un capitol important pentru cursul de engleză juridică și, la cerere, pentru cursul de engleză de afaceri.

Nu este corect să folosim pentru contract de muncă, labour contractTermenul adecvat este employment contract. Cu toate acestea, employment law și labour law sunt două subiecte distincte despre care vom discuta la cursul de engleză de afaceri sau la cursul de engleză juridică.

Prima greșeală a lunii septembrie

Continuând tradiţia greşelilor în limba engleză pe care le mai fac (nu foarte des) cursanţii noştri, vă propunem un subiect dificil în ceea ce priveşte exprimarea în limba engleză: prepoziţiile. Nu este corect: “I go shopping at Saturday”.  Corect este: “I go shopping on Saturday”

Pentru mai multe detalii în ceea ce priveşte prepoziţiile şi cum să le foloseşti corect te aşteptăm la un curs de conversaţie sau un curs de engleză de specialitate.

Prima greşeală a lunii august!

Este greşeala mai multor luni, deoarece este o exprimare uneori tipică în limba engleză ce vizează folosirea unui timp verbal de două ori în aceeaşi propoziţie. Eu pun această greşeală pe seama hipercorectitudinii. Deci nu este corect "I didn't knew" ci "I didn't know", deoarece primul verb (auxiliarul To Do în acest exemplu) poartă timpul într-o propoziţie în limba engleză.

Greşeala lunii iulie!

Pentru că este perioadă de vacanţe iar cursanţii noştri sunt ori melancolici ori fericiţi, ne-au povestit ce au făcut "in holiday". Corect este "on holiday".

Deoarece la ora de conversaţie vorbim despre orice doriţi să discutăm, de multe ori ne povestiţi despre ce aţi făcut în weekend. Dar, atenţie, în limba engleză este corect să spuneţi “at the weekend” şi nu “in the weekend“.

Citeşte mai mult pe pagina OFERTE ŞI NOUTĂŢI unde publicăm articole gratuite despre dificultățile limbii engleze care fac învățarea limbii engleze mai ușoară și mai accesibilă. 

Cele mai multe tips and tricks le veţi afla la curs. Poți participa la un curs personalizat de comunicare în engleză pentru 37,5 lei ședința de 90 de minute sau 50 de lei ședința de 120 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună. Modul minim 24 de ore. 

Personalizează-ți engleza!

Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau telefonează la:

 • 0722.841.053 pentru cursuri de engleză la sediul companiilor şi îţi prezentăm cel mai potrivit curs pentru tine la cel mai bun preţ!
 • 0721.91.51.51 pentru cursuri de engleză in-house.