Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Curs de gramatica limbii engleze

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE, în fiecare sâmbătă, orele 9:00-15:30, online pe platforma ZOOM

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze este curs interactiv de comunicare în limba engleză la care vei învăța să te exprimi corect în limba engleză în cele mai frecvente situații de comunicare. 

TARIF UNIC - 168 LEI - Curs de grup

Vineri seara veți primi datele de conectare și materialele cursului de gramatica limbii engleze (care sunt gratuite). 
Înscrieri la:

Vă oferim:
-suport de curs și materiale gratuite
-6 ore de gramatică și comunicare în limba engleză
-un curs concentrat și centrat pe problemele de comunicare în limba engleză ale fiecărui participant
-atenția și ajutorul unui profesor experimentat și specializat în limbi și literaturi străine și management financiar (și autor publicat de limba engleză). 

Vă așteptăm cu drag!

Cursul de gramatica limbii engleze este primul pas spre o comunicare corectă și eficientă în limba engleză în orice domeniu de activitate. 

La cursul de gramatica limbii engleze îți răspundem la toate întrebările:

– “I received your email” sau “I have received your email“?
– Care sunt diferențele dintre Past Tense Simple și Present Perfect Simple (ținând cont de faptul că în limba română nu putem diferenția aceste două timpuri)?
– Cum facem acordul în limba engleză?
– Când folosim verbul la singular, deși subiectul este la plural (și viceversa)?
– Ce sunt homophones? Când folosim Present Simple și când folosim Present Continuous? În ce situații de comunicare ne bazăm pe verbele modale?
. . . . . . .. . . . . .. . . . .. . . .. . . .
Apoi te ajutăm să formulezi propriile întrebări în limba engleză, doarece prin întrebări te vei descurca în orice situație de comunicare în limba engleză. Vei învăța să te exprimi corect în limba engleză în orice situație (la aeroport, la restaurant, la un interviu, la o prezentare, la o negociere, etc….)

Pregătește toate întrebările pe care le ai despre limba engleză pentru fiecare sâmbătă

Îți oferim 6 ore de comunicare în limba engleză într-un mediu profesional și modern. Vei beneficia de atenția și ajutorul unui profesor experimentat și specializat în limba (și literatura) engleză, dar și în management financiar. Cursul este personalizat în funcție de problemele de comunicare în limba engleză ale fiecărui participant. 

Lector – Iulia Halatz
Profesor de engleză pentru afaceri, engleză financiară, engleză juridică, engleza pentru marketing, engleza pentru agribusiness, engleza feroviară, cu experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de programe și cursuri personalizate și specializate pentru companii și instituții.
Fondator – www.seocopywriting.rowww.cursinengleza.rowww.engleza-de-afaceri.ro.

Autor contributor –  Medium.com, Spillwords.com, Blue Insights, Quora.com
Coautor – Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective, Darker Objects.

Editor, writer and author - Fragrantica.com

La cursul de gramatica limbii engleze vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții simple cu ajutorul substantivelor, articolelor, pronumelor, timpurilor verbale simple și continue, verbelor modale. Vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții complexe cu ajutorul diatezei pasive, propozițiilor condiționale, vorbirii indirecte...

Cursul de gramatica limbii engleze se organizează și la cerere la sediul companiilor și instituțiilor. Tarif standard 168 lei.

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ȘI CURS DE ENGLEZĂ DE SPECIALITATE PENTRU COMPANII

Pentru companii (București) recomandăm pachetul de curs intensiv de gramatica limbii engleze (oferit gratuit pentru companii) și un curs de limba engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing - tarif 700 lei - cu durata de 10 săptămâni. Vă oferim materiale de curs și consultanță gratuite.

Detalii la 0722.841.053!

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze se organizează și în Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, dacă la sediul companiei dumneavoastră sunt 7 persoane interesate de 6 ore de comunicare în limba engleză. Contact rapid: 0722.841.053.

  • Te așteptăm cu drag la cursul de limba engleză care îți va simplifica gramatica și te va ajuta să vorbești CORECT.

De ce noi?

Pentru că am creat cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze (6 ore), cursul intensiv de Creative Business Writing (6 ore), cursul intensiv de proofreading în engleză (6 ore), cursul de pregătire pentru un interviu în limba engleză (6 ore) și cursul de copywriting în limba engleză (24 ore). 
Pentru că toate cursurile noastre sunt unice, fiind personalizate în funcție de specificul fiecărei companii în parte.
Pentru că în fiecare an ajutăm sute de persoane din companii multinaționale să se dezvolte profesional la cursurile noastre specializate de limba engleză.
 

ENGLISH IS ALWAYS A GOOD IDEA!

Te învățăm:

  • Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, despre tine și despre pasiunile tale
  • Să te prezinți cu succes la un interviu pentru un post într-o companie internațională
  • Să scrii un e-mail corect și adecvat, să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să scrii un plan de afaceri, un brief, o prezentare, un raport
  • Să discuți despre un plan de marketing, un plan de afaceri, să înțelegi orice document de afaceri
  • Să elaborezi orice fel de contract în limba engleză, să faci o prezentare și un raport
  • Să înțelegi și să scrii un bilanț și un cont de profit și pierdere în limba engleză
  • Să scrii texte în limba engleză pentru pagini web, bloguri, prezentări, newsletter-e
  • Să comunici cu oricine în limba engleză.

Personalizează-ți engleza!

Îți oferim un curs de limba engleză pentru afaceri sau un curs de limba engleză de specialitate dacă ești economist, broker, contabil, analist financiar, auditor, copywriter, web developer, dacă îți desfășori activitatea într-un mediu internațional la o bancă, instituție financiară, companie multinațională sau compania ta. 

Îți oferim mai multe informații despre cursurile de engleză pentru afaceri, cursurile de engleză pentru marketing şi publicitate şi cursurile de engleză financiară pe care le organizăm pe pagina noastră specializată www.engleza-de-afaceri.ro.

Vrei să vorbești în engleză, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Programează o prezentare gratuită!

Întrucât serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.