Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Curs gramatica limbii engleze

SCHIMBĂ-ȚI ENGLEZA ÎN 6 ORE!

CURS INTENSIV GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - Tarif 168 de lei

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ÎN BUCUREȘTI - SÂMBĂTA orele 10-16.15 sau la cerere la sediul tău

Îți oferim 6 ore de comunicare în limba engleză într-un mediu profesional și modern. Vei beneficia de atenția și ajutorul unui profesor experimentat și specializat în limbi și literaturi străine și în finanțe și management financiar. Cursul este personalizat în funcție de problemele de comunicare în limba engleză ale fiecărui participant.

 • Îți oferim tarife reduse pentru colegii și prietenii tăi (150 lei).
 • Materialele pentru acest curs sunt gratuite. De asemenea, vă oferim o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr.7-15. Număr maxim de participanți - 10.
 • Organizăm cursul de gramatica limbii engleze la cerere la sediul companiei tale în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Pitești și Cluj.
 • Înscrieri și informații la contact@cursinengleza.ro sau tel - 0722.841.053.

La cursul de gramatica limbii engleze vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții simple cu ajutorul substantivelor, articolelor, pronumelor, timpurilor verbale simple și continue, verbelor modale. Vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții complexe cu ajutorul diatezei pasive, propozițiilor condiționale, vorbirii indirecte...

Cursul de gramatica limbii engleze este primul pas spre o comunicare corectă și eficientă în limba engleză în orice domeniu de activitate.

Cursul de gramatica limbii engleze se organizează la cerere la sediul companiilor și instituțiilor. Tarif standard 168 lei.

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ȘI CURS DE ENGLEZĂ DE SPECIALITATE PENTRU COMPANII

Pentru companii (București) recomandăm pachetul de curs intensiv de gramatica limbii engleze - tarif 150 de lei de persoană (tarif redus de la 168 lei) și un curs de engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing - tarif 600 lei - cu durata de 2 luni. Vă oferim materiale de curs și consultanță gratuite.

Detalii la 0722.841.053!

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze se organizează și în Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, dacă la sediul companiei dumneavoastră sunt 7 persoane interesate de 6 ore de comunicare în limba engleză. Contact rapid: 0722.841.053.

 • Te așteptăm cu drag la cursul de limba engleză care îți va simplifica gramatica și te va ajuta să vorbești CORECT.

ENGLISH IS ALWAYS A GOOD IDEA!

Te învățăm:

 • Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, despre tine și despre pasiunile tale
 • Să te prezinți cu succes la un interviu pentru un post într-o companie internațională
 • Să scrii un e-mail corect și adecvat, să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să scrii un plan de afaceri, un brief, o prezentare, un raport
 • Să discuți despre un plan de marketing, un plan de afaceri, să înțelegi orice document de afaceri
 • Să elaborezi orice fel de contract în limba engleză, să faci o prezentare și un raport
 • Să înțelegi și să scrii un bilanț și un cont de profit și pierdere în limba engleză
 • Să scrii texte în limba engleză pentru pagini web, bloguri, prezentări, newslettere
 • Să comunici cu oricine în limba engleză, indiferent de naționalitate.

Personalizează-ți engleza!

Îți oferim un curs de limba engleză pentru afaceri sau un curs de limba engleză de specialitate dacă ești economist, broker, contabil, analist financiar, auditor, copywriter, web developer, dacă îți desfășori activitatea într-un mediu internațional la o bancă, instituție financiară, companie multinațională sau compania ta. 

Îți oferim mai multe informații despre cursurile de engleză pentru afaceri, cursurile de engleză pentru marketing şi publicitate şi cursurile de engleză financiară pe care le organizăm pe pagina noastră specializată www.engleza-de-afaceri.ro.

Vrei să vorbești în engleză, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Programează o prezentarea gratuită!

Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau telefonează la:

 • 0721.91.51.51 pentru cursuri in-house 
 • 0722.84.10.53 pentru cursuri la sediul companiilor.