Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Engleza pentru examene și e-learning

E-LEARNING ȘI TESTE ONLINE

TEST ENGLEZĂ GRAMMAR ASSESSMENT

TEST ENGLEZĂ BEGINNER

TEST ENGLEZĂ PRE-INTERMEDIATE (NIVEL MEDIU)

TEST PRELIMINARY ENGLEZĂ PERSONALIZAT BUSINESS&FINANCE

TEST ENGLEZĂ PENTRU EXAMENUL BUSINESS VANTAGE

TEST ENGLEZĂ PENTRU EXAMENUL IELTS

TEST PERSONALIZAT ENGLEZA PENTRU AFACERI

TEST ENGLEZĂ JURIDICĂ PENTRU EXAMENUL ILEC

TEST PERSONALIZAT ENGLEZĂ JURIDICĂ 

TEST ENGLEZĂ PENTRU EXAMENELE CAMBRIDGE

INTERACTIVE TEST ACCOUNTING TERMS 

CURSURI ONLINE DE ENGLEZA DE SPECIALITATE

CURS ENGLEZA PENTRU AGRIBUSINESS - a Farm Marketing Plan - include activități de Speaking, Reading, Writing, Use of English, Listening. 

CURS ENGLEZA JURIDICĂ - INTELLECTUAL PROPERTY LAW

CURS ENGLEZA JURIDICĂ - EMPLOYMENT LAW vs. LABOUR LAW, EMPLOYMENT CONTRACT

START ENGLISHing!

În lumea globală în care trăim un certificat internațional de limba engleză face diferența între un serviciu bun și un serviciu foarte bun care implică interacțiune și comunicare în limba engleză cu parteneri, clienți, furnizori, vorbitori nativi sau non nativi. Programele noastre sunt “comunicative”. Tarifele pentru cursurile de engleză sunt accesibile.

Curs de pregătire pentru IELTS

 • Te ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umor...
 • Și o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr 7-15 (Piața Romană).
 • Cursul de pregătire pentru IELTS se organizează când se formează o grupă de 10 persoane.
 • Oferim tarif redus (150 lei) pentru persoane din aceeași companie.
 • Vă oferim tariful de 150 de lei dacă înscrieți un prieten la acest curs.
 • Înscrieri la contact@cursinengleza.ro.
 • FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Cursuri pentru atestate în limba engleză 

Îți oferim:

 • curs de pregătire pentru testul BEC (Certificatul Internațional pentru engleza de afaceri)
 • curs de pregătire pentru testul IELTS
 • curs de pregătire pentru testul ILEC (Certificatul Internațional de engleză juridică) 
 • curs de pregătire pentru examenul ICFE (Certificatul Internațional de engleză financiară) 
 • curs de pregătire pentru certificatul de limba engleză pentru afaceri BEC în București sau la sediul companiei unde lucrezi.

Mai multe informatii găsești pe pagina PREGĂTIRE PENTRU ATESTATE INTERNAȚIONALE de pe site-ul nostru specializat www.engleza-de-afaceri.ro.

Ce te putem învăța?

Totul despre testul IELTS, testul BEC (testul de engleză de afaceri), examenul ICFE (testul de engleză financiară), testul ILEC (testul de engleză juridică), tipurile de întrebări, exerciții și abilități, managementul timpului pentru a finaliza la timp și cu succes.

De ce noi?

Pentru că am creat cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze (6 ore), cursul intensiv de Creative Business Writing (6 ore), cursul intensiv de proofreading în engleză (6 ore), cursul de pregătire pentru un interviu în limba engleză (6 ore) și cursul de copywriting în limba engleză (24 ore). 
Pentru că toate cursurile noastre sunt unice, fiind personalizate în funcție de specificul fiecărei companii în parte.
Pentru că în fiecare an ajutăm sute de persoane din companii multinaționale să se dezvolte profesional la cursurile noastre specializate de limba engleză. 
 

Ce beneficii îți aduce un certificat internațional de limbă engleză?

Abilitatea de a fi fluent în limba engleză, capacitatea de a atrage clienți străini și negocia cu furnizori internaționali, de a elabora orice document în limba engleză și posibilitatea de a comunica în orice mediu de business sau domeniu de activitate în România sau în aproape orice altă țară.

 • La sfârșitul cursului de pregătire organizăm pretestări și simulări gratuite ale examenului propriu-zis, examen organizat de singura instituție abilitată din România, Consiliul Britanic.

Servicii de consultanță în limba engleză pentru companii și persoane fizice.

Te ajutăm să pregătești o prezentare, îți corectăm scrisorile de afaceri, îți sugerăm termenii corecți de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, site-uri și orice documente în limba engleză. Aceste servicii sunt oferite pe baza unui abonament. Mai multe detalii la 0722.84.10.53.

Personalizează-ți engleza!

Vrei să vorbești corect în limba engleză, să te pregătești pentru un interviu sau pentru un atestat internațional? Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau sună la: 0722.84.10.53. 

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.